Направи заявка:
+0888/940-244 +056/82-53-64

Безплатна доставка до Вашия обект*

Какво предлагаме

Ние, от “Мони 1010” ООД, предлагаме следните видове услуги за град Бургас и областа:

  • Дистрибуция на бързооборотни стоки на едро и дребно

Дистрибутираме пълната гама от продуктите на установени български и международни компании като „Бони Холдинг“ АД, “Сакарела” ООД,  фамилия “Чех”,  “Краси”, Млечни продукти МПП “Младост”, Млечни Продукти “Белииса”, Фреш Директ ЕООД, Млечни продукти “Маноле” и др.

Производителите са гласували пълно доверие на фирмата, предоставяйки й възможността да бъде техен представител за Бургас и региона. Имаме отлично развита дистрибуторска мрежа за директни продажби. Ние разбираме очакванията и нуждите на нашите клиенти.

  • Логистика и обслужване

От дистрибуцията ние неизбежно навлизаме и в сферата на логистиката. Вместо големите производители да поддържат разпределителни складове и транспорт до крайни клиенти, ние правим това, вместо тях. Затваряме цялата верига от техните производства до крайните точки на продажба.

  • Налагане и утвърждаване на търговска марка

Нашият живот е изпълнен с търговски марки. Всеки продукт или услуга, която използваме има своя облик. Своя търговска марка. Но какво прави част от тях успешни и популярни, а друга нарицателни за нещо, което не трябва да се купува?

Ние, от “Мони 1010” ООД ще ви дадем отговори и решения на този и още много други въпроси, свързани с налагането и утвърждаването на търговските марки на пазара.

Помнете: който управлява успешно своята марка, той управлява успешно своя бизнес.

Burgas-Oblast

Какво казват клиентите за нас​

"Успех и развитие Ви пожелавам!"

Работим заедно вече повече от 6 месеца и нито веднъж не сте забавили или забравили моя поръчка! Това е най-важното за моя бизнес. Благодаря ви. Много успехи и развитие занапред.
г-н Тодоров
собственик на семеен хотел.

"Правят това, което са обещали."

Оставям зявка. След 1 час е при мен. Всички продукти са пресни, внимателно опаковани. Клиентите ми са доволни. Аз също.
Николай Иванов
собственик на хранителен магазин.

"Заслужиха доверието ми, благодаря!"

Нашето заведение е известно с добрата си месна кухня. Благодарение на пресните ви и сочни продукти, гостите ни са винаги доволни. Продължавайте в същия дух.
А. Петрова
собственик на винен ресторант.

"Много съм доволна от вас. Благодаря."

За “Мони 1010” разбрах от познати. Направих пробна заявка, пристигна доста бързо. Цените също са много добри. Радвам се, че работихме заедно! Ще продължаваме да работим заедно и занапред!
Таня
управител в пицария.

За Контакти

Телефони

+ 0888/940-244
+ 0894/664-051
+ 056/82-53-64

Ел. поща

moni.1010@abv.bg

Адрес

гр. Бургас, 8000, Северна промишлена зона, зад шоурума на”Фолксваген”